Verslavingszorg, verslaving en Afkick(kliniek).

Ik Ga Het Doen

Verslaving
Nederland kent ruim 1,5 miljoen mensen met een afhankelijkheidsprobleem.
Vaak denk je direct aan de probleemgroepen, de daklozen, criminelen of zelfs BN’ers. Nee joh!
Verslaving komt overal voor, gewoon bij de hard werkende mensen die (nog) midden in onze samenleving staan.

Niet Wachten Maar Doen
De wereld om je heen heeft volgens jou vaak weinig begrip voor jouw verslaving. Je probeert het daarom zoveel mogelijk te verbergen. En ineens is het daar: het punt dat het voor jou en voor je directe omgeving onhoudbaar wordt en er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht moet worden. IGHD Verslavingszorg gaat direct met je aan de slag!

Wie Werken Met Jou
IGHD Verslavingszorg werkt met een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, een verslavingsarts en (GZ/klinisch) psychologen, om het behandelproces te begeleiden. Dit team is zeer ervaren in het behandelen van mensen met verslavingsproblematieken, zij hebben hun sporen verdiend door hun jarenlange werkzaamheden binnen de verslavingszorg.

Om je ook te begeleiden buiten de behandeluren om maakt IGHD Verslavingszorg gebruik van opgeleide, ervaringsdeskundige groepsbegeleiders. Mensen die zélf de ervaring hebben met de 12-stappen en reeds lang clean en sober zijn. Zij weten als geen ander hoe het is om dit proces door te maken en kunnen tijdens je behandeling een goede ondersteuning bieden bij al je vragen en het delen van al je belevenissen.

Wij staan voor jou klaar om met jou dit gevecht aan te gaan!