Behandeling verslaving - 1ste stap

Hier direct aanmelden voor een intakegesprek

Tijdens werkdagen wordt u binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Intake - Wat Wil Ik Doen

intakegesprek bij behandeling vervlaving

In het intakegesprek wil IGHD verslavingszorg een compleet beeld krijgen van jou als mens en als cliënt/patiënt, inclusief je (medische) achtergrond en je wensen voor de toekomst.

Bij dit gesprek is altijd een ervaringsdeskundige hulpverlener aanwezig, deze heeft zo’n vaak zwaar gesprek en behandeling zélf ook meegemaakt en kan je steun geven.

Je vertelt jouw verhaal en samen met jou zet IGHD verslavingszorg je problemen op een rij. Ook schat IGHD verslavingszorg samen met jou zo goed mogelijk in hoe het is gesteld met je fysieke en psychische conditie en jouw sociaal/maatschappelijke situatie.

Van groot belang voor ons is in ieder geval vast te kunnen stellen hoe  gemotiveerd  je bent om aan je nieuwe leven te willen werken. Immers, Jij Moet Het Doen !

IGHD verslavingszorg informeert je vervolgens over ons programma en de kliniek en beantwoordt al je vragen.

IGHD verslavingszorg neemt ruim de tijd om je te leren kennen en behandelt je met respect. In overleg met jou stellen de behandelmanager en de ervaringsdeskundige een voorlopig Plan van Aanpak op dat aansluit bij jouw individuele behoeften. Daarbij wordt ook rekening gehouden met je eventuele partner of gezin en alle andere belangrijke zaken.

Daarna maken we samen een afspraak: Jij Gaat Het Doen !

door naar Diagnose