IGHD informatie

Klik hier om u aan te melden voor een intakegesprek

Gelieve dit veld leeg te laten.

U wordt binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Vacatures en stages

 cover vacature

Werk Ervarings Plaats

 

Per 1 september 2017 hebben wij beschikbaar:

Werk Ervarings Plaats Psycholoog (WEP) (m/v)

Functie:                                              Werkervaringsplaats psycholoog
Standplaats:                                      Rotterdam
Aanstelling:                                       32 uur
looptijd:                                             6 maanden

Functieomschrijving:

Je functioneert binnen het behandelteam en bent medeverantwoordelijk voor een groep patiënten. Zo zal je het proces van deze patiënten vanaf dag één tot ontslag meemaken met de daarbij behorende taken. Hoewel het programma vrij gestructureerd is bestaat er veel ruimte voor eigen invulling en wordt dit ook ten zeerste gewaardeerd.

2 keer per week is er een Multidisciplinair Overleg (MDO) waarbij we het proces van de patiënten bespreken. Verder is er om de week ruimte voor intervisie en teamoverleg. Daarnaast krijg je coaching gesprekken waarin je jouw proces als behandelaar kan bespreken. Ook zal je om de 6 weken een gesprek voeren met één van onze ervaringsdeskundigen waarbij je kan leren van iemand die zélf in een kliniek heeft gezeten.

Functie-eisen:

Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding als psycholoog en wilt jouw kennis graag aanvullen met werkervaring. Je bent proactief, integer, verantwoordelijk, zelfstandig en sociaal vaardig. Je bent in staat in een kliniek te functioneren waarbij flexibiliteit en inzet een vereiste is. Vanzelfsprekend moet er sprake zijn van ruime interesse en liefst (persoonlijke) ervaring met de doelgroep in werk, stage of privé omgeving.

Sollicitatie:

Stuur je CV en motivatie naar martijn@ighd.nl Reageer vóór 1 september 2017.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij bieden je een WEP voor de duur van een half jaar.  De vergoeding is op basis van een onkostenvergoeding. Tevens werken wij geregeld samen met www.startersbeurs.nu

 

Vacatures/Stageplekken

Op dit moment heeft IGHD geen vacatures/stageplekken beschikbaar. Mocht je toch de verleiding niet kunnen weerstaan ons aan te schrijven, zullen wij altijd naar je ingezonden CV kijken. Deze worden opgeslagen in ons dossier. Om teleurstelling voor te zijn: Wij reageren niet als er geen vacature/stageplek  is.