IGHD informatie

Klik hier om u aan te melden voor een intakegesprek

Tijdens werkdagen wordt u binnen 24 uur teruggebeld.

Velden met een * dienen ingevuld te worden.

IGHD Vacatures en stages

 

Stageplekken

 

IGHD heeft stageplekken beschikbaar. MBO-4 Spec.Doelggroepen.

Heel veel leren in een inspirerende omgeving van leuke collega zorgprofessionals. Kleinschalig en veel patiëntencontact.

 


Vacatures

IGHD is altijd op zoek naar (basis & GZ)psychologen. 

Over IGHD

IGHD Verslavingszorg is een SGGZ-instelling in Rotterdam, waar patiënten met afhankelijkheidsproblematiek en onderliggende comorbiditeit middels een intensief klinisch zorgtraject van 28 dagen individueel en in groepsverband worden behandeld. Hierbij wordt uitgegaan van de principes van het Minnesota model. Met onze beperkte groepsgrootte, de ruime aandacht voor comorbiditeit, de dagelijkse 1-op-1 behandeling, een ervaringsdeskundige groepsbegeleiding en de ongekende intensiteit bereiken wij maximaal resultaat.

Functie

IGHD zoekt een bevlogen psycholoog en enthousiaste teamplayer als aanvulling op het bestaande team. Als behandelaar ben je (mede-) verantwoordelijk voor de individuele- en groepsbehandeling van onze patiënten en werk je nauw samen met je collega’s. Een daadkrachtige en gedreven instelling is hierbij van groot belang.

Wat vragen we van jou?

  1. Je hebt een WO opleiding tot psycholoog afgerond;

  2. Je hebt affiniteit met de verslavingszorg en staat achter de werkwijze van IGHD/Minnesota model;

  3. Je staat sterk in je schoenen, bent representatief, energiek en toegewijd;

  4. Je kan goed samenwerken met anderen, maar bent ook in staat om op verantwoordelijke wijze je eigen beslissingen te nemen;

  5. Je bent 36 uur per week beschikbaar, bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Rotterdam en bent bekend met verwerking van DBC-methodiek (evt. Medicore software)

 


Scholen/Werkstukken/Opdrachten

Met oog op de privacy bescherming van onze patiënten kan en mag IGHD niet meewerken aan bovengenoemde verzoeken